Jump to content

Having Trouble With Forum.


jacobin
 Share

Recommended Posts

Hello,

 

First off I would like to say how much I enjoyed attending last nights meeting and look forward to future meetings. Even the business portion of things wasn't that bad.

 

Now to problems that I am having with the forum.

 

When I try to go into either the fish and wildlife management or the conservation sections they both are coming up blank and telling me that there are no posts in this section. However, I can see in the last post section that there are post.

 

Am I doing something wrong?

 

 

Thanks,

 

 

Patrick

Link to comment
Share on other sites

Hey Patrick -

Glad you enjoyed meeting the club members ...

 

When you go into the section look at the bottom right. There is a filter there that states

last 30 days, 60day, etc

 

Go to the dropdown box & SHOW ALL -

Some posts haven't been too active, so may not show in the last 30 days

 

Hope this helps!!

Link to comment
Share on other sites

For those unindoctrinated, please meet Pauline - unofficial, underpaid, and overlooked technical support representative!

 

She's the real backbone of this half-arsed operation...

 

 

(Thanks Pauline!)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...